KippariJazz 2014

Turun Moottorivenekerhon saaritukikohdassa Härjänmaalla järjestetään 02.08.2014 KippariJazz-tapahtuma. Suomen Purjehdus ja Veneilyn lasten ja nuorison teemavuoden kunniaksi järjestämme tapahtumassa Pikkukippareille oman konsertin. Konsertti sopii myös aikuisemmalle kipparille.

VALOVOIMAISET TAITEILIJAT - YHDESSÄ JA ERIKSEEN

Konserttikokonaisuus, jonka teemoina ovat rakkaus, kauneus, kaipuu. Kaikki se mitä löytyy pienestä sydämestä. Helenan Ranskalaiset Korot vievät pariisilaiseen tunnelmaan, johon Jorma vastaa vahvoilla tulkinnoillaan chansoneilla La Vie En Rose tai Padam Padam.

Helena Lindgren on tullut tunnetuksi myös loistavana jazzstandardien tulkitsijana ja esiintynyt Suomen eturivin muusikoiden kanssa lähes 20 vuoden ajan. Helenan luontainen musikaalisuus ja tinkimätön tyylitaju luovat hienon kokonaisuuden. Helena Lindgren on julkaissut kaksi albumia Kauneuden Lähteillä ja Kiss.

Jorma aloitti laulamisen vuonna 2000 maineikkaan tanssija/koreografi/ taiteellinen johtaja -uran rinnalla. Uotisen ohjelmakokonaisuudet Sentimental Secrets, Yksin ja Voila ovat valloittaneet yleisön kaikkialla. Uotinen ja muusikot ovat vierailleet mm. Ranskassa, Unkarissa ja kaikissa pohjoismaissa. Uotinen on laulanut myös mm. Pori Sinfoniettan, Kuopion, Vaasan ja Lohjan kaupunginorkesterien solistina.

Lasten musiikista ja lastenmielisille musiikkia tarjoaa Kaj Harju.

Jazz sävelistä vastaa Tsuubiduu.

Kipparijazzit 2014 vauhdittavat Sinut ja venekuntasi solmujen vauhdilla jazzin syleilyyn.

Lisätietoja: sihteeri@tmvk.com

Tapahtumasta peritään rantautumismaksu.

Ennakkoilmoittautuminen suotavaa.

Helenan ja Jorman yhteiset duetot klassikoista Amado Mio ja Kielletyt Leikit, koskettavat kuulijaa herkkyydellään.

Hausbändinä toimii Maailman Pienin Bilebändi.