Turun Moottorivenekerhon tukikohdat

Kipparimaja

Kipparimaja on kotisatamamme Turun Ruissalossa, julkisten liikenneyhteyksien päässä. Kerhosatama sijaitsee Santalanlahdessa, Ruissalo Marinan satamaa vastapäätä. Kipparimaja on jäsenistön käytössä oleva kerhorakennus, jossa pidetään kerhomme vuosikokoukset, joulujuhlat ym. tilaisuudet.

Mereltä lähestyttäessä kerhosatamaan johtaa 2.4 m väylä. Satamassa on n. 80 venepaikkaa, joista osa on varattu vieraileville veneille. Sataman palveluihin kuuluu: sähkö, vesi, imutyhjennys, käymälä, sauna ja suihku, sekä grillipaikka. Sauna ja suihku ovat vain jäsenten käyttöön. Satamassa on tallentava kameravalvonta. 

Kipparikari

Kipparikari on tukikohtamme Turun saaristossa Härjänmaan saaressa. Kipparikarille on matkaa kerhosatamasta n. 13 mpk. Kipparikari on varsinainen keidas, kaikkine "palveluineen", johon kuuluu mm. tilava kerhorakennus.

Kerhorakennuksessa on keittiö, takkatupa ja erittäin makoisat löylyt antava sauna. Alueella on porakaivo, iso grilliterassi, hiekkaranta, eko-käymälät, sähkö ja hyvät laiturit poijukiinnityksellä. Alue on tarkoitettu jäsenten virkistyskäyttöön.